Verstoppertje.jpg

Buiten spelen is het fijnste dat er is...

En rondom de bossen bij Hoenderloo kun je dit naar hartenlust doen! Verstoppertje spelen tussen de bomen, hutten bouwen of spoorzoekertje. Alles kan. Vanuit het Veluwecentrum start bijvoorbeeld het Kabouterpad. Een mooie wandelroute van ongeveer 1 km waarbij je onderweg samen het kabouterverhaal leest en leuke spelletjes doet! Ook trekt het Veluwe animatieteam regelmatig het mooie natuurgebied in voor de gaafste buitenactiviteiten zoals de Staatsbosbeheer Geheimenboswandeling. Verderop lees je hier meer over en hier bekijk je de leukste buitenspeeltips van Staatsbosbeheer!


Veluwe animatie

Bungalowpark Hoenderloo biedt voor haar kleine gasten Veluwe animatie. Er is altijd wel wat leuks te doen!

In de weekenden en schoolvakanties komt Koos Konijn vaak langs, zijn er theatershows, eet je op dinsdag en zaterdag mee met het kinderdiner, wordt er gedanst in de mini-disco en kan er volop geknutseld worden in de Veluwezaal. Maar ook in de rustige perioden zijn er leuke activiteiten op eigen gelegenheid beschikbaar zoals knutselpakketjes of speurtochten.

Kijk voor het actuele animatie aanbod op de animatie kalender op de parkwebsite van Bungalowpark Hoenderloo.

De natuur centraal

Bij de Veluwe animatie staat de natuur vaak centraal. Zo heeft Koos Konijn op Bungalowpark Hoenderloo een aantal speciale vriendjes, namelijk The Big 5. Dit zijn Zompie het Zwijn, Edo het Edelhert, Roelien het Ree, Dollie de Das en Vicky de Vos. Dit zijn de grote vijf van de Veluwe; wilde dieren die allemaal op de Veluwe leven. In het animatiepaspoort dat je krijgt bij de incheck, stellen wij ze aan je voor. En wanneer je gaat wandelen en je doet héééééél zachtjes, kom je ze misschien wel tegen!

20170315-_MED6286.jpg
 

Staatsbosbeheer Geheimenboswandeling

Ga mee met de Geheimenboswandeling! Een bijzondere excursie die speciaal voor de Veluwe animatie door Staatsbosbeheer is ontwikkeld. Samen met de gids gaan jullie op pad. Je leert het bos kennen als nooit tevoren! Deze activiteit is voor iedereen toegankelijk, ook als je niet op Bungalowpark Hoenderloo verblijft!

SBB.png
  • 5 t/m 10 jaar;

  • €2,50 per kind;

  • Er moet tenminste één begeleidende (groot)ouder mee;

  • Voor data én opgeven check je de activiteiten kalender.

 

 
Kabouterpad.jpg

Ontdek het Kabouterpad

Ga op zoek naar kabouters in de Hoenderlose bossen!

 

 
Kids.jpg
 
We love de Veluwe.png