Wat denk jij... zouden ze echt bestaan?

 
 
 

Kom het te weten bij het Kabouterpad Hoenderloo

Heb jij ze weleens gezien? Je vraagt je vast af wie je gezien moet hebben. De kabouters……..!
Ja, ik weet zeker dat ze er zijn en ook de boswachters van Staatsbosbeheer hebben een heel sterk vermoeden! Je kunt er zelf achter komen in de bossen rondom Hoenderloo.

 

kabouter.jpg

Tijdens je zoektocht kunt je aan alles zien dat ze er echt leven. Let dus heel goed op als je buiten in de bossen loopt. Soms zie je kleine voetafdrukjes in het zand, hangt er buiten een wasje te drogen of zie je gras dat geplet is omdat ze er een dutje hebben gedaan. Je ontdekt het allemaal op het Kabouterpad van Staatsbosbeheer in het prachtige natuurgebied Schenkenshul. Kom daarom snel naar het Veluwecentrum bij Bungalowpark Hoenderloo en ga samen met je familie en vriendjes op kabouteravontuur!

20170520-MED_7723.jpg

"Soms hangt er

nog

een

wasje te drogen"

Bij het Veluwecentrum op Bungalowpark Hoenderloo haal je alle benodigdheden voor een spannende kabouterzoektocht. Voor de kinderen is er een rugtasje met daarin iets te drinken én iets lekkers. Ook zit er een echte kaboutermuts in. In een tasje voor de (groot)ouders zit het kabouterboek en alle spullen die nodig zijn om de opdrachten en spelletjes onderweg uit te voeren.

 

Met de wangetjes rood geschminkt en de kaboutermuts op, ga je op zoek! De kabouterpaaltjes wijzen je de weg. Tijdens de route van circa 1 km lezen jullie onderweg het kabouterverhaal en doen jullie leuke opdrachtjes. Ieder seizoen heeft z’n eigen verhaal.

20170520-MED_7695.jpg

"Samen lees je het

Kabouterverhaal"

Na een wandeling en zoektocht naar kabouters kun je heerlijk bijkomen in restaurant De Boskantine en nagenieten van de leuke kabouterwandeling!


Tip: Het Staatsbosbeheer Kabouterpad lopen met jouw kinderfeestje? Dat kan! Voor meer informatie neem je even contact met ons op via: info@bungalowpark-hoenderloo.nl of 055-3781808


kabouter.jpg
kaboutermetbord.png

Ingang: Krimweg 140, Hoenderloo

  • Tegenover het Veluwecentrum op Bungalowpark Hoenderloo

Kosten: € 5,- per kind

               € 10,- borg


Voor alle benodigdheden kun je terecht bij het Veluwecentrum op Bungalowpark Hoenderloo!

Patricia tekst.png