De Veluwe Express rijdt weer!

 
Rob Voss Foto VELUWE 03.jpg

Vanuit je tent, huisje of hotelkamer snel en comfortabel met de bus om naar een Veluwse attractie gaan, dat is de inzet van de Veluwe Express. Geen zorgen over de reis en het parkeren, ontspannen kan na het instappen. Vanuit die gedachte reed vorig jaar, bij wijze van experiment, een bus tussen recreatiebedrijven in Hoenderloo en toeristische attracties in Apeldoorn. Na de succesvolle pilot in Apeldoorn zijn dit jaar ook Barneveld en Arnhem onderdeel van het experiment. 

De bussen rijden dit jaar dus maar liefst drie routes, zo verbindt de Veluwe Express dus nog meer attracties en nog meer vakantie­verblijven.

Veluwe express.png
 
Rob Voss Foto VELUWE 04.jpg

De rode route rijdt tussen Barneveld en Apeldoorn via diverse leuke attracties zoals het Oude Ambachten Museum en de Zandsculpturen in Garderen. De gele route rijdt tussen Hoenderloo en Apeldoorn. In Apeldoorn komen beide routes langs o.a. Klimbos Veluwe, Apenheul, Julianatoren en de binnenstad in Apeldoorn. De blauwe route rijdt tussen Hoenderloo en Arnhem en stopt bij Het Nederlands Openluchtmuseum, Burgers' Zoo en in de binnenstad van Arnhem. Via de website vind je alle info die je nodig hebt én kun je online tickets te bestellen.

 

 

De tickets zijn ook te koop bij de receptie van de deelnemende vakantieverblijven; dus ook bij Bungalowpark Hoenderloo. Je betaalt een voordelige combiprijs voor de bus, de toegang van de attractie én je bespaart ook nog eens op parkeerkosten!

Er nemen ongeveer twintig vakantiebedrijven en achttien attracties, musea en centrumgebieden deel aan dit experiment.

Ook gemakkelijk de vele attracties op de Veluwe bezoeken? Check dan snel de site voor de dienstregeling en bestel direct je tickets!

 

Heb je vragen over de Veluwe Express of wil je via de receptie van Bungalowpark Hoenderloo tickets boeken? Bel of mail ons dan gerust! Wij helpen je graag verder.

 

Telefoonnummer: 055 378 1808

E-mailadres: info@bungalowpark-hoenderloo.nl

 

Marije tekst.png